www.ferospoj.cz :: Skládací duha (06.05.2024 - 23:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skládací duha

Skládací věž barevná jako duha! Tato nasazovačka a vkládačka ve tvaru hvězdičky a kytičky nadchne všechni děti! Cílem je dílky seřadit podle tvaru a velikosti ve správném pořadí. Hračka naučí děti rozeznávat tvary, barvy a velikosti, také procvičí jejich motoriku a koordinaci ruka-oko. Nekonečné možnosti nasazování! Kdo dokáže postavit duhu?

Dva tvary a devět barev nabízí nekonečné možnosti pro stohování a třídění! Vytvořte barevný vzor pomocí jednoho tvaru. Nechte potom své dítě vytvořit stejný vzor s jiným tvarem. Děti se naučí rozpoznávat barvy, tvary a rozvinou své motorické dovednosti. Vyrobeno z kvalitního a odolného dřevěného materiálu. 

Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. Dřevěné hračky jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. 

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skládací duha naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!