www.ferospoj.cz :: Síťová nabíječka FIXED s USB-C a 2x USB výstupem (26.04.2024 - 00:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Síťová nabíječka FIXED s USB-C a 2x USB výstupem

Síťová nabíječka FIXED dokáže rychle a bezpečně nabít váš moderní smartphone, tablet, notebook nebo další elektroniku. Díky USB-C portu s podporou Power Delivery dokáže doplnit energii pro kompatibilní zařízení výkonem až 45 W. Vedle USB-C má nabíječka FIXED i dva klasické USB porty  a umožní tak nabíjet až tři zařízení současně. Adaptér sám rozpozná připojené zařízení a podle toho mu dodá příslušný výkon dle jeho potřeb. Nabíjení je tak maximálně bezpečné a nehrozí žádné přehřívání ani přepětí. S

 Prodej síťové nabíječky FIXED je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Síťová nabíječka FIXED s USB-C a 2x USB výstupem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!