www.ferospoj.cz :: Síťová nabíječka Cellularline Multipower 2 PRO+ s technologií Smartphone Detect (29.04.2024 - 01:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Síťová nabíječka Cellularline Multipower 2 PRO+ s technologií Smartphone Detect

Síťová nabíječka Cellularline Multipower 2 PRO+ s technologií Smartphone Detect dokáže Vaše mobilní zařízení dobít tím nejlepším možným způsobem. Nabíječka je ideální pro nabíjení více zařízení současně z jedné zásuvky, disponuje porty USB a USB-C s celkovým výkonem 36W. Po připojení mobilního telefonu nebo tabletu automaticky rozpozná dané zařízení a zvolí tu nejlepší rychlonabíjecí technologii - Power Delivery 18W, rychlé nabíjení 9V/2A, adaptivní rychlé nabíjení nebo Qualcomm® Quick Charge™ 3.0. Záleží jen na tom, jakou technologii rychlého nabíjení Vaše zařízení podporuje. Takže tato nabíječka v sobě ukrývá několik specializovaných nabíječek v jedné a Vy tak můžete dát sbohem klasickému pomalému napájení baterie a užívat si moderní rychlonabíjení. V naší nabídce naleznete další příslušenství pro Vaše zařízení.

Prodej síťových nabíječek Multipower 2 PRO+ s technologií Smartphone Detect je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Síťová nabíječka Cellularline Multipower 2 PRO+ s technologií Smartphone Detect naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!