www.ferospoj.cz :: Síť okenní proti hmyzu, se samolepící páskou, EXTOL CRAFT (07.05.2024 - 02:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Síť okenní proti hmyzu, se samolepící páskou, EXTOL CRAFT

Síť okenní proti hmyzu, se samolepící páskou, EXTOL CRAFT

Brání proniknutí obtížného hmyzu, komárů, vos, pavouků, much apod. Snadná instalace pomocí lepící pásky se suchým zipem (páska je součástí dodávky). V nabídce naleznete více variant, které se od sebe liší délkou a šířkou. EXTOL CRAFT je hobby řada pro domácí použití. Dále u nás naleznete kategorii Zahrada a skleníky, která Vám pomůže dovybavit svůj příbytek. A také nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej sítí okenních proti hmyzu, se samolepící páskou, EXTOL CRAFT je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Síť okenní proti hmyzu, se samolepící páskou, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!