www.ferospoj.cz :: Silikonový držák mobilního telefonu na kolo FIXED Bikee (26.04.2024 - 05:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Silikonový držák mobilního telefonu na kolo FIXED Bikee

Univerzální držák mobilních telefonů FIXED Bikee je ideálním pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování na kole či motocyklu. Držák jednoduše přichytíte pomocí utahovacího pásku na jakýkoli průměr řídítek a díky otočnému kloubu v rozsahu 360° si ho nasměrujete přesně podle Vašich potřeb. Váš telefon bude silikonovými poutky bezpečně uložen i při sebevětších otřesech způsobených stavem silnice. Držák FIXED Bikee je kompatibilní se všemi telefony o velikosti 4 - 6,5''. Užijte si pohodlnou a bezpečnou jízdu bez zastavování kvůli přepnutí písničky, zkontrolování trasy či ovládání sportovní aplikace.

Prodej držáků telefonů na kolo FIXED Bikee je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Silikonový držák mobilního telefonu na kolo FIXED Bikee naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!