www.ferospoj.cz :: SIKU česká verze - velké hasičské auto (02.05.2024 - 00:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

SIKU česká verze - velké hasičské auto

Velké hasičské auto - jedná se o imitaci skutečného automobilu v červené barvě s názvem HASIČI. Umožněte svým dětem se alespoň na chvíli stát hasičem a kupte mu toto detailně propracované autíčko, které zpodobňuje hasičský vůz, který můžeme vidět zde v České republice. Autíčka, to jsou hračky, které potěší malé i velké. Tento výrobek je od značky SIKU, která vyrábí propracované modely aut, které jsou technicky funkční. Tento angličák (model auta) zajisté potěší nejen malé děti, ale i dospělé. Vždyť koho by tento krásný model auta nefascinoval? 

SIKU je výrobce známý svou kvalitou a precizními modely takřka všeho kolem nás. Za svou mnohaletou historii si vydobyl přední místo na trhu a tuto pozici dále upevňuje stále novými a propracovanějšími modely všech kategorií. Hodí se totiž mimo dětského hraní i ke sběratelským účelům. V současné době mají hračky SIKU širokou základnu fanoušků po celém světě. Mimo jiné veškeré výrobky značky SIKU splňují přísné evropské směrnice kvality a nezávadnosti, aby byly tyto požadavky splněny jsou všechny produkty vyrobeny ze zinku a neobsahují změkčující PVC náplně. Mimo jiné nejsou vhodné pro děti do 3 let, protože hrozí polknutí nebo vdechnutí malých součástek.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu SIKU česká verze - velké hasičské auto naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!