www.ferospoj.cz :: Set USB nabíječky a USB-C kabelu Cellularline, adaptivní nabíjení (28.04.2024 - 23:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Set USB nabíječky a USB-C kabelu Cellularline, adaptivní nabíjení

Set USB nabíječky a USB-C kabelu Cellularline je ideálním doplňkem pro adaptivní rychlé dobíjení vašich zařízení s USB-C konektorem. Tento kvalitní nabíjecí set obsahuje 15W USB nabíjecí adaptér a kabel s konektorem USB-C. Umožňuje rychlé a bezpečné nabíjení všech moderních zařízení s technologií adaptivního nabíjení. Kabel setu můžete použít nejen pro nabíjení, ale i pro datovou synchronizaci. V naší nabídce naleznete další příslušenství pro Vaše zařízení.

Prodej setů USB nabíječek a kabelů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Set USB nabíječky a USB-C kabelu Cellularline, adaptivní nabíjení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!