www.ferospoj.cz :: Set USB nabíječky a odolného USB-C kabelu Cellularline Tetra Force (29.04.2024 - 03:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Set USB nabíječky a odolného USB-C kabelu Cellularline Tetra Force

Set USB nabíječky a odolného USB-C kabelu Cellularline Tetra Force je extra odolný nabíjecí set, který obsahuje adaptér a USB-C kabel pro dobíjení Vašeho zařízení. Díky podpoře rychlého adaptivního nabíjení a konektoru USB-C je set ideální v kombinaci se Samsung zařízeními. Dokáže bezpečně doplnit energii kompatibilního smartphonu nebo tabletu tou nejvyšší možnou rychlostí. Adaptér setu je vyroben z tvrzeného plastu, lehce odolá případným pádům i škrábancům. Kabel, který naleznete v setu, je krytý speciální vrstvou z aramidu, extra odolné žáruvzdorné syntetické látky, která se používá v armádním a leteckém průmyslu. Nejvíc namáhané spoje na koncích kabelu jsou navíc chráněny ohebnými gumovými kryty.

Prodej setů USB nabíječek s kabelem je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Set USB nabíječky a odolného USB-C kabelu Cellularline Tetra Force naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!