www.ferospoj.cz :: Set USB-C síťové nabíječky Cellularline (PD) a 1m kabelu s konektory USB-C, max. 30 W, Qualcomm® Quick Charge™ 4+ (29.04.2024 - 05:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Set USB-C síťové nabíječky Cellularline (PD) a 1m kabelu s konektory USB-C, max. 30 W, Qualcomm® Quick Charge™ 4+

Set USB-C síťové nabíječky Cellularline a kabelu s konektory USB-C je vhodný pro nabíjení smartphonů, tabletů i notebooků. Nabíjecí adaptér s výkonem až 30 W a technologií Qualcomm® Quick Charge™ 4+, umožňuje rychlé nabíjení všech zařízení, která jsou kompatibilní s Quick Charge™ 4+ , Quick Charge™ 3.0 a Quick Charge™ 2.0. Díky technologii Power Delivery dokáže adaptér korigovat nabíjecí proud a dokáže kromě smartphonu nabíjet i tablety, MacBooky nebo jiné USB-C notebooky. Kabel setu můžete použít nejen pro nabíjení, ale i pro synchronizaci dat. V naší nabídce naleznete další příslušenství pro Vaše zařízení.

Prodej setů USB-C síťových nabíječek a kabelů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Set USB-C síťové nabíječky Cellularline (PD) a 1m kabelu s konektory USB-C, max. 30 W, Qualcomm® Quick Charge™ 4+ naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!