www.ferospoj.cz :: Set tří houpaček s kovovou konstrukcí (04.05.2024 - 08:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Set tří houpaček s kovovou konstrukcí

Set tří houpaček s kovovou konstrukcí Plum® Jupiter je ideální pro celoroční venkovní zábavu. Rám je vyroben z oceli, která je pro další ochranu před rzí opatřena práškovým nástřikem. Plastová sedátka zavěšená na nastavitelných lanech lze nastavit dle výšky dítěte. Dvojitá houpačka má pohodlná sedátka a podporu pro nohy. Čas montáže pro 2 dospělé osoby je cca 2 hodiny. Pouze pro venkovní použití pod dohledem dospělé osoby. 

Plum je rodinná značka, která je na trhu více než 30 let. Své hračky vyrábí tak, aby děti mohly trávit čas venku. Jejich výrobky jsou udržitelné, odolné a bezpečné. Zaměřují se primárně na trampolíny, skluzavky a houpačky. Najdete u nich však i hračky na hraní doma. Ve společnosti Plum® chtějí, aby hraní inspirovalo, rozvíjelo kreativitu, představivost, porozumění a hlavně aby si děti užily spoustu zábavy.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Set tří houpaček s kovovou konstrukcí naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!