www.ferospoj.cz :: Set síťové nabíječky a USB-C kabelu Cellularline Multipower 2 Combo Plus pro notebooky i smartphony, PD 48W (30.04.2024 - 04:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Set síťové nabíječky a USB-C kabelu Cellularline Multipower 2 Combo Plus pro notebooky i smartphony, PD 48W

Set síťové nabíječky Cellularline Multipower 2 Combo Plus s USB a USB-C porty a USB-C kabelu je ideální pro nabíjení vašeho notebooku i chytrého telefonu současně. Pro nabíjení notebooku je určen USB-C port s technologií Power Delivery a výkonem až 45W. Druhý USB port dokáže nabíjet výkonem až 18W a je ideální pro smartphony s podporou rychlého nabíjení 9V2A Fast Charge, Adaptive Fast Charge a Qualcomm Quick Charge. Po připojení zařízení adaptér automaticky rozpozná dané zařízení a zvolí tu správnou nabíjecí technologii. Díky kompaktním rozměrům a minimální hmotnosti je ideální i pro nabíjení na cestách.

Prodej síťové nabíječky CellularLine je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Set síťové nabíječky a USB-C kabelu Cellularline Multipower 2 Combo Plus pro notebooky i smartphony, PD 48W naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!