www.ferospoj.cz :: Set kuchyňský se zvukem, plastový (28.04.2024 - 22:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Set kuchyňský se zvukem, plastový

Kuchyňský set vydávající reálné zvuky je určen pro děti od 3 let. Vyroben je z odolného a kvalitního plastu, takže se nemusíte bát, že by kuchyňka nepřežila vášnivé hrají Vašich ratolestí. Součástí kuchyňky je trouba na pečení, sporák na vaření, digestoř, automat na kávu, dřez na mytí nádobí a odkládací prostor na umyté nádobí. A nechybí ani sada nádobí. V naší nabídce naleznete více barevných variant. Dále u nás naleznete i jiné dětské hračky, ze dřeva či plastu.

Prodej kuchyňských setů se zvuky je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Set kuchyňský se zvukem, plastový naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!