www.ferospoj.cz :: Set G21 mixér VitalStick Pro 1000 W s Food Processorem (29.04.2024 - 11:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Set G21 mixér VitalStick Pro 1000 W s Food Processorem

Tyčový mixér G21 VitalStick Pro

Mixér s neuvěřitelným výkonem 1 000 W, unikátně sestavenými noži, extra odolným celokovovým tělem a bohatým příslušenstvím. Díky těmto vlastnostem se nezastaví ani před tvrdým celerem či mrkví, zkrátka poradí si se vším, co do něj vložíte. Speciálně broušené nože jsou sestavené tak, že sekají ve 4 rovinách najednou. Neschová se před nimi žádný kousek ovoce ani zeleniny. Nože v jednom okamžiku pracují pod různými úhly tak, že dokážou mnohem efektivněji, důkladněji a rychleji rozmělnit veškeré vložené suroviny. Další předností mixéru je regulace otáček. Otáčky můžete regulovat ve 13 úrovních a také je můžete jednorázově zvýšit na maximum pouhým jedním stiskem tlačítka. Dokonalá ergonomie a spolehlivý materiál Vám zajistí pohodlnou manipulaci i držení.

Příslušenství

Základní tyčový nástavec můžete nahradit nerezovou metličkou na sníh nebo nástavcem na přípravu hebkého, hladkého pyré. Dále v balení naleznete stojan, dvě transparentí nádoby s měrnou stupnicí. Veškeré příslušenství samozřejmě můžete mýt i v myčce.

Prodej tyčového mixéru G21 je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Set G21 mixér VitalStick Pro 1000 W s Food Processorem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!