www.ferospoj.cz :: Set autonabíječky FIXED s USB výstupem a USB/USB-C kabelu (20.04.2024 - 07:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Set autonabíječky FIXED s USB výstupem a USB/USB-C kabelu

Nabíjecí adaptér FIXED s odnímatelným USB-C kabelem pro dobíjení vašeho telefonu nebo jiného zařízení během jízdy autem. Adaptér slouží pro dobíjení skrz zásuvku zapalovače ve vašem vozu. Díky speciální technologii Rapid Charge doplní energii vašeho mobilního zařízení tou nejvyšší možnou rychlostí s výstupem 2,4 A. 

Balení obsahuje také USB-C kabel nabíječky. Kabel je vedle nabíjení vhodný i k synchronizaci dat. V balení navíc naleznete praktický stahovací pásek na suchý zip. Ke kabelu je přibalený kabelový organizér, kterým zafixujete kabel v autě do správné polohy tak, aby vám při jízdě nepřekážel.

Prodej autonabíječky FIXED s USB výstupem je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Set autonabíječky FIXED s USB výstupem a USB/USB-C kabelu naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!