www.ferospoj.cz :: Selfie stick s tripodem FIXED Snap Lite a bezdrátovou spouští (23.04.2024 - 14:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Selfie stick s tripodem FIXED Snap Lite a bezdrátovou spouští

Teleskopická selfie tyč FIXED Snap Lite je ideálním doplňkem pro pořizování fotek či natáčení videí na výletech či dovolených. Díky funkci tripodu je možné s ní pořizovat i fotky z větší dálky - stačí z tyče odejmout dálkovou spoušť připojenou přes Bluetooth k Vašemu smartphonu a zmáčknout. Tato spoušť funguje díky 3V vyměnitelné baterii a má dosah až 10 metrů. Je vhodná pro mobilní telefony o šířce 5 - 9 cm se systémem iOS (5.0 a vyšší) i Android (4.3 a vyšší). Čtyři teleskopické části ramena z odolné hliníkové slitiny se roztáhnou až do délky 56 cm a otočný kloub Vám umožní nastavit telefon do ideální polohy pro ten nejlepší záběr. Selfie tyč se vejde do každé brašny či batohu - složená měří pouhých 21 cm a váží 155 g. Pořiďte si dokonalé fotky bez omezení!

Prodej bezdrátových selfie tyčí FIXED Snap Lite je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Selfie stick s tripodem FIXED Snap Lite a bezdrátovou spouští naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!