www.ferospoj.cz :: Sekačka strunová, 550 W, EXTOL CRAFT (25.04.2024 - 21:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sekačka strunová, 550 W, EXTOL CRAFT

Sekačka strunová, 550 W, EXTOL CRAFT

Strunová sekačka s příkonem 550 W je vhodná k udržování zahradního trávníku, k úpravě okrajů trávníku a vyžínání trávy v těžko přístupných místech (u obrubníků, pod lavičkami, kolem stromů, keřů apod.), které je obtížné nebo dokonce nemožné vysekávat pojízdnou sekačkou. 

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • teleskopickou rukojeť lze prodloužit až o 22 cm
  • nastavitelné madlo pro úchop
  • nastavení úhlu hlavy sekačky umožňuje sekání i u okrajů trávníků podél chodníků, příjezdových cest atd.
  • záběr sekání 30 cm
  • díky distančnímu kolečku lze osekávat kmeny stromů a keřů bez jejich poškození a zároveň také chránit strunu při sekání např. podél zdi či kamenů
  • háček pro odlehčení tahu zásuvky prodlužovacího kabelu zabraňuje rozpojování napájecího kabelu sekačky při sekání

Zahradní technikaelektrické nářadí značky EXTOL CRAFT je vhodné pro občasné domácí (hobby) použití. Pokud hledáte nářadí a stroje pro každodenní práci, můžete si zvolit značku EXTOL PREMIUM, která splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Nářadí v nejvyšší kvalitě, určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, si můžete vybírat pod značkou EXTOL INDUSTRIAL.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sekačka strunová, 550 W, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!