www.ferospoj.cz :: Sauna finská venkovní, KARIBU TORGE, pro 2 osoby (24.04.2024 - 02:43)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sauna finská venkovní, KARIBU TORGE, pro 2 osoby

Finská venkovní sauna KARIBU TORGE pro 2 osoby je ideálním doplňkem na vaši zahradu. Sauna má moderní design s chromovými rohovými lištami. Dodávána je v rozloženém stavu, stěny tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete. Střechu tvoří celistvá deska. Montáž je jednoduchá a zvládne ji každý domácí kutil. Stěny sauny jsou složeny ze speciálně hlazených prken s dvojitým perem a drážkou, což garantuje pevnost spoje.

Saunová kamna nejsou obsahem balení. Pro venkovní saunu doporučujeme dokoupit výkonná 9 kW kamna. Vyžadují 400 V, jištění 16 A, kabel 5 x 2,5 mm a zapojení doporučujeme přenechat odborníkovi. Velkou výhodou je rychlé vyhřátí sauny. Saunová kamna jsou ve variantě s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím digitálním ovladačem (montáž zvenku sauny). Všechny modely kamen mají vnitřní části z koroze odolných materiálů a jsou dodávány včetně 18 kg saunových kamenů.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sauna finská venkovní, KARIBU TORGE, pro 2 osoby naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!