www.ferospoj.cz :: Sauna finská, KARIBU LARIN, pro 2 osoby (28.03.2024 - 23:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sauna finská, KARIBU LARIN, pro 2 osoby

Finská sauna KARIBU LARIN je vnitřní sauna pro dvě osoby. Díky malým rozměrům se skvěle hodí do menších bytů. Vnitřní finská sauna je vyrobena ze dřeva severského smrku v přírodním provedení. Dřevo je chemicky neošetřené (není namořeno ani nalakováno). Tato sauna vykazuje mimořádné tepelně-izolační vlastnosti. Stěny sauny jsou složeny z vnitřní a vnější vrstvy speciálně hlazených prken s perem a drážkou, mezi kterými je 42 mm silná tepelná izolace v podobě minerální vlny. Zadní nebo boční nepohledové strany orientované ke stěně místnosti mají vnější stranu ze sololitu. Proto jsou při stejné tepelné izolaci o cca 10 mm tenčí než pohledové strany pokryté palubkami.

Celoskleněné dveře jsou z kouřového bezpečnostního skla (8 mm). Průchozí rozměry dveří jsou 64 x 173 cm. Dveře možno namontovat jako levé nebo pravé.

Sauna nemá vlastní podlahu a je nutné ji umístit výhradně v místnosti s odpovídající podlahovou krytinou, ideálně dlažbou. Sauna je dodávána bez dřevěného profilu u stropu, ve kterém může být instalováno dodatečné LED osvětlení.

K sauně doporučujeme dokoupit saunová kamna KARIBU 3,6 kW nebo 9 kW.

Obsah balení:

  • 2x lavice ze smrkového dřeva (1x šířka 57 cm + 1x šířka 27 cm, max 250 kg)
  • 1x podhlavník
  • dřevěný ochranný rám na kamna
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sauna finská, KARIBU LARIN, pro 2 osoby naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!