www.ferospoj.cz :: Sauna finská, KARIBU AINUR (29.04.2024 - 01:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sauna finská, KARIBU AINUR

SAUNA FINSKÁ, KARIBU AINUR

Sauna finská, KARIBU AINUR je určená do temperovaných interiérů domu nebo bytu pro 3 ležící osoby. Sauna je dodávána v rozloženém stavu, jako stavebnice. Stěny jsou tvořeny jednotlivými dřevěnými profily, které stačí jen sesadit k sobě a sešroubovat nářadím. Stav, ve kterém je sauna dodávána, zaručuje jednoduchou montáž, kterou za pomoci nářadí a vlastních sil, zvládne každý domácí kutil. Stěny sauny jsou tvořeny vnitřní a vnější vrstvou speciálně hlazených prken s perem a drážkou, mezi kterými je 42 mm silná tepelná izolace v podobě minerální vlny. Do sauny se vchází celoskleněnými dvěřmi, které jsou z kouřového bezpečnostního skla síly 8 mm. Pokud si svou saunu chcete vybavit, prohlídněte si naši nabídku příslušenství pro sauny.

Sauna nemá vlastní podlahu, proto je potřeba ji umístit výhradně v místnosti s odpovídající podlahovou krytinou, ideálně dlažbou. Sauna se dodává ve verzi se stropní římsou (profilem) u stropu včetně LED osvětlení.

Sauna je dodávána v provedení přírodní dřevo. Před montáží je nutné všechny stěny ošetřit z vnější strany hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísním. Pro finální nátěr použijte povětrnostně odolnou lazuru, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Saunovací místnost z vnitřní strany neošetřujte.

Vnitřní strana sauny zůstává vždy v přírodním neošetřeném stavu. Teplota v sauně by se měla pohybovat mezi 80-90 °C. Teplý vzduch se vždy hromadí u stropu, proto se teplota v různých výškách může lišit. 

Upozornění

  • Finská sauna, KARIBU AINUR je dodávána v rozloženém stavu. Počítejte s tím, že sauna se skládá z více palet o celkové hmotnosti ve stovkách kg.
  • Kamna nejsou součástí dodávky sauny, jedná se o saunu do interiérů, proto doporučujeme dokoupit 3,6 kW nebo výkonnější 9 kW kamna.
  • Balík s materiálem není vodotěsný, skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu.
  • Před nákupem sauny doporučujeme ověřit souhlas majitele bytu.
  • Produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sauna finská, KARIBU AINUR naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!