www.ferospoj.cz :: Sádra stavební bílá, Den Braven (27.04.2024 - 22:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sádra stavební bílá, Den Braven

Sádra stavební bílá, Den Braven

Sádra stavební bílá, Den Braven k drobným opravám, při štukatérských a malířských pracích, instalatérských a zednických pracích. Vhodné pro použití jako stavební pojivo pro zednické a instalatérské práce, pro výrobu sádrových forem a jako přísada do omítkových a maltových směsí. Sádrová hmota je standartně tuhnoucí (počátek tuhnutí > 10 minuty, konec tuhnutí < 20 minut). Vyhovuje normě EN 13279-1.

Použití a příprava

Samotná práce se sádrou je poměrně snadná. Podklad musí být suchý, nosný, bez trhlin, nezmrzlý, zbavený prachu, mastnoty a volných částic a objemově stálý. Malé trhlinky seškrábeme škrabkou a místa, kde chceme aplikovat sádru důkladně vyhladíme. Směsný poměr s vodou: 0,60 – 0,8 litrů na 1 kg směsi. Dokud je sádra řídká, opravíme především drobné praskliny. Jak sádra začne tuhnout, doporučujeme zatahovat větší trhliny a rohy. Sádrované rohy zaoblíme a vytvarujeme. Kompetní návod naleznete ZDE.

Vlastnosti

  • standardně tuhnoucí
  • k ručnímu zpracování
  • směsný poměr s vodou 0,60 – 0,8 litrů na 1 kg směsi
  • počátek tuhnutí> 10 minuty
  • konec tuhnutí

 

Upozornění

Při teplotě pod +5 °C (vzduchu i podkladu) nepoužívat. Do namíchané směsi již dodatečně nepřidávejte sádru ani vodu! Výrobce neručí za škody vzniklé nesprávným použitím výrobku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sádra stavební bílá, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!