www.ferospoj.cz :: Sada rázových hlavic 1/2", 11 ks, NEO tools (24.04.2024 - 12:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sada rázových hlavic 1/2", 11 ks, NEO tools

Rázové hlavice od výrobce NEO tools jsou prodloužené, šestihranné nástrčné hlavice z kvalitní a odolné chrom-vanadiové oceli. Hlavice s upínáním 1/2" určené pro rázové utahováky jsou dodávány v sadě o 11 kusech a nejpoužívanějších rozměrech 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 19, 21, 22 a 24 mm. Skladování a přenášení sady hlavic usnadňuje praktické kovové pouzdro.
Sada rázových hlavic
je kvalitní automotive nářadí do každého pneuservisu i autoopravny ale hodit se bude také při hobby projektech. Další vybavení do Vašeho servisu nebo domácí dílny naleznete na našem e-shopu v kategorii Automotiv nářadí.

Prodej rázových hlavic NEO tools je realizován po jednotlivých sadách. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sada rázových hlavic 1/2", 11 ks, NEO tools naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!