www.ferospoj.cz :: Sada plochých dlát v kapsáři, WOOD LINE, Narex (12.05.2024 - 04:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sada plochých dlát v kapsáři, WOOD LINE, Narex

Sada plochých dlát v kapsáři, WOOD LINE

Sada obsahuje dláta o velikosti 6, 12, 16, 20 a 26. Čepele jsou kovaná z vysoce legovanné Cr-Mn oceli a tepelně zušlechtěná na 59 HRc. V naší nabídce naleznete 2 varianty rukojeti, mořenou a přírodní. Velmi kvalitní dláta pro milovníky tradice a stylu při práci se dřevem. V naší nabídce naleznete i další ruční nářadí či více druhů dlát pro Vaši práci.

Kapsář na dláta

P​evný plátěný kapsář je ušitý pro 5 truhlářských dlát s dodatečným volným místem pro uložení např. rýsovacího nože nebo řezbářského nástroje. Lemy kapsáře jsou zašité polyesterovou lemovkou pro zamezení třepení. Dlouhý tkaloun pro zavázání kapsáře zamezí vypadávání nástrojů.

Prodej sad plochých dlát v kapsáři je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sada plochých dlát v kapsáři, WOOD LINE, Narex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!