www.ferospoj.cz :: Sada plochých dlát v kapsáři, RICHTER, Narex (11.05.2024 - 20:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sada plochých dlát v kapsáři, RICHTER, Narex

Sada plochých dlát v kapsáři, RICHTER

Dláta představují nejvyšší kvalitu výrobních procesů v kombinaci s unikátními materiály, tepelným zpracováním a obráběním pro výrobu truhlářského nástroje té nejvyšší kvality. Každé dláto je označeno naší ochrannou značkou RICHTER EXTRA. V sadě naleznete 6 dlát o velikosti: 1/8" (3 mm), 1/4" (6 mm), 3/8" (10 mm), 1/2" (13 mm), 3/4" (19 mm) a 1" (25 mm). Jejich čepele tvoří vysoce kvalitní Cr-V ocel. V naší nabídce naleznete i další ruční nářadí.

Kryogenické zpracování

Bezprostředně po počátečním vytvrzení, kryogenní zpracování ochlazuje ocel až na velmi nízké teploty použitím kapalného dusíku až na –190 ° C. Tím je dokončena transformace austenitu, což zvyšuje jak tvrdost, tak i houževnatost oceli.

Prodej sad plochých dlát v kapsáři je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sada plochých dlát v kapsáři, RICHTER, Narex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!