www.ferospoj.cz :: Sada nožů G21 Gourmet Nature + blok (29.04.2024 - 13:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sada nožů G21 Gourmet Nature + blok

Sada nožů G21 Gourmet Nature + blok

Dokonale ostré a praktické nože pro všechny situace, neboť nůž je jedním z nejpoužívanějších kuchyňských nástrojů. Sada 5 vysoce kvalitních nožů G21 Gourmet Nature, které s Vámi budou krájet, vykosťovat, ořezávat i porcovat.  Čepele nožů G21 Gourmet Nature jsou vyrobeny z kvalitní oceli 5CR15, která je využívána například i pro výrobu loveckých nožů. Díky použitému materiálu je čepel ostrá, odolná, pevná a bude vám sloužit dlouhé roky. Rukojeti jsou vyrobeny z extra pevného, odolného materiálu nazývaného Pakka wood, při jehož výrobě je dýha z tvrdého dřeva napuštěna teplem tvrzenou pryskyřicí. Výsledkem jsou pevné rukojeti, které nepodléhají zkáze času. Designový stojánek je vyroben z ekologického bambusového dřeva. Dřevo je nejlepším materiálem pro uskladnění nožů. Ostří nožů se při klouzání po dřevě netupý tak, jako je tomu u jiných tvrdších materiálů. Ve stojánku má každý z nožů své bezpečné místo. V bloku je 5 otvorů pro nože. Otvory jsou velikostí uzpůsobeny pro sadu damaškových nožů G21 Gourmet Damascus.

Prodej sad nožů G21 Gourmet Nature + blok je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sada nožů G21 Gourmet Nature + blok naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!