www.ferospoj.cz :: Sada fréz do dřeva 6/8 mm, Verto/Graphite (28.03.2024 - 10:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sada fréz do dřeva 6/8 mm, Verto/Graphite

Sada fréz do dřeva 6 mm od výrobce Graphite nebo Verto je 12ti dílná sada vyměnitelných fréz, která je vhodná pro veškeré druhy měkkého a polotvrdého dřeva.

  • sada s upínáním 6 mm - výrobce Verto; dodáváno v dřevěné krabičce
  • sada s upínáním 8 mm - výrobce Graphite; dodáváno v kovové krabičce

Prodej sad fréz do dřeva je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sada fréz do dřeva 6/8 mm, Verto/Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!