www.ferospoj.cz :: Sada děropáčů, WOOD LINE PROFI, Narex (12.05.2024 - 11:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sada děropáčů, WOOD LINE PROFI, Narex

Sada děropáčů, WOOD LINE PROFI

Robustní nástroj používaný pro vysekávání spár i pro dlabání. Vynikajícího řezného výkonu je dosaženo bočními, zužujícími se výškově a podélně od špičky k rameni pro vůli boční stěny. Kovaná čepel je vyrobena z tradiční Cr-Mn oceli a je tepelně zpracována na 59 HRc. Objemná rukojeť z tvrdého a mohutného habrového dřeva umožňuje pevné uchopení a je dostatečně pevná, aby vydržela i těžké údery paličkou. V naší nabídce naleznete i další ruční nářadí či více druhů dlát pro Vaši práci.

Prodej sad děropáčů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sada děropáčů, WOOD LINE PROFI, Narex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!