www.ferospoj.cz :: Rudl G21 Profi, 300 kg, nafukovací kola (02.05.2024 - 00:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rudl G21 Profi, 300 kg, nafukovací kola

Rudl G21 Profi, 300 kg

Značkový rudl G21 s nosností 300 kg je ideální k běžné manipulaci s materiálem, ať už půjde o stěhování doma, na zahradě i všude jinde, kde potřebujete přemístit větší a těžší předměty. Stavební, dílenský, zahradní nebo stěhovací rudl má oproti ostatním rudlíkům ve své třídě masivnější konstrukci s příčnými výztuhami. Je proto mnohem bytelnější a spolehlivě uveze i opravdu těžký náklad. Při jízdě s ním se budete cítit komfortně a přirozeně. Břemena, u jejichž převážení byste se s běžným rudlem hodně namáhali, teď přesunete mnohem snadněji. Ohledy na něj brát skutečně nemusíte, protože je to opravdový silák, který hodně vydrží. Díky přidaným ochranným prvkům, které chrání konstrukci rudlu před poškozením a oděrkami, jsou i nejvíc namáhané části – plošina pro náklad, kola a rám – odolnější a mají delší životnost. Nafukovací bantamová (zapuštěný střed, přesahující pneumatika) kola s průměrem 33 cm jsou větší než kola ostatních běžně používaných rudlíků. Díky tomu se rudl snadněji ovládá, uveze těžší náklad a manipulace s ním je pohodlnější a jistější i v náročnějším terénu,.

Prodej rudlů G21 Profi je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rudl G21 Profi, 300 kg, nafukovací kola naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!