www.ferospoj.cz :: Rozprašovač tlakový na hadici, s nádobkou, EXTOL CRAFT (29.04.2024 - 16:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rozprašovač tlakový na hadici, s nádobkou, EXTOL CRAFT

Rozprašovač tlakový na hadici,s nádobkou, EXTOL CRAFT

Tlakový rozprašovač na hadici s nádobkou je určený k tlakovému čištění ploch, chodníků, teras, zahradního nábytku, automobilů, jízdních kol apod. přímo z vodovodního řádu nebo čerpadla. Nádobka má objem 50 ml, slouží k aplikaci saponátu a je odnímatelná. Kovový rozprašovací nástavec je dlouhý 9 cm a díky mezikusu jej lze prodloužit o dalších 20 cm. Spoušť lze zafixovat v sepnuté pozici pro dlouhodobější čištění. Intenzitu stříkání je možné nastavit pomocí otáčivé koncovky od mlžení až po plný tlakový paprsek vody. Nasazení na hadici probíhá rychle pomocí rychlospojky.

Prodej tlakových rozprašovačů na hadici je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rozprašovač tlakový na hadici, s nádobkou, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!