www.ferospoj.cz :: Rozmrazovač skel a zámků na auto, Den Braven (23.04.2024 - 18:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rozmrazovač skel a zámků na auto, Den Braven

Rozmrazovač skel a zámků na auto od výrobce Den Braven je skvělý zimní pomocník. Určitě znáte pocit bezoci, když ráno nestíháte a musíte oškrabat skla a očistit světla. Do toho Vám zamrzly i zámky a do auta se nemůžete ani dostat. Na všechny tyto problémy Vám pomůže rozmrazovač skel a zámků. Okamžitě po nastříkání odstraňuje námrazu a led při teplotách nad -30°C, přičemž nijak nepoškozuje lak vozidla, světlomety, plasty ani gumová těsnění. Jako bonus navíc zpomaluje další zamrzání skel při jízdě. Aplikace je velmi jednoduchá, jen nastříkáte na zamrzlé části ze vzdálenosti 20-25 centimetrů a chvíli počkáte. Sprej poté ničím neotíráte, abyste zachovali funkci proti tvorbě nové námrazy.

Prodej rozmrazovače skel a zámků Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. 
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rozmrazovač skel a zámků na auto, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!