www.ferospoj.cz :: Rolly Toys sáně zelené John Deere (29.04.2024 - 18:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rolly Toys sáně zelené John Deere

Sáně zelené barvy s motivem John Deere značky Rolly Toys - jsou extra stabilní zelené sáně vyrobené z kvalitního plastu, disponující dvouplášťovou konstrukcí. Nezbytnou součástí sáněk je šňůrka zapojená v jejich přední části, umožňující snadnou manipulaci. Sáňkováním děti procvičí dobře své tělo a v neposlední řadě je vede k aktivnímu pohybu a pobytu na čerstvém vzduchu. Zajistěte tak dětem pro jejich zimní radovánky sáňky, které díky jejich bytelné konstrukci využijí po několik zimních sezón. 

Firma Rolly Toys vznikla v roce 1938 v Německu jako rodinný podnik. Jedná se o výrobce dětských šlapacích traktorů, automobilů a hraček všeho druhu, vyznačující se vysokou kvalitou a promyšleným designem. Hračky se vyrábějí přímo v Německu s typickou precizností a citem pro detail. Značka klade velmi vysoké požadavky na herní hodnotu, kvalitu a bezpečnost.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rolly Toys sáně zelené John Deere naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!