www.ferospoj.cz :: Rohož zatravňovací GP Flex, Tenax (29.03.2024 - 12:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rohož zatravňovací GP Flex, Tenax

Zatravňovací rohož GP Flex

Je ideálním řešením pro zpevnění travních ploch, příjezdových cest či luk. Výborně se hodí na dočasné použití. Tuto zatravňovací rohož můžete použít pro snadné založení luxusního trávníku, jako sítě proti krtkům, nebo jako alternativu k zatravňovací dlažbě. Výrobní systém využívá koextruzi dvou polymerů - HDPE ( Polyethylene, high density) a EVA (Ethylene-vinyl-acetate). Díky tomu máte zajištěnou extrémní pevnost a odolnost proti prokluzu kol automobilů. Rohož je plně chemicky (huminové kyseliny a hnojiva) a biologicky (mikroorganismy a bakterie) odolná.

Montáž

Pro použití pro zatravněnou plochu nejdříve vyrovnejte povrch, na který budete pokládat rohož. Podklad by měl být rovný a pevný. Před upevněním rohože doporučujeme rohož rozbalit a uchytit ji po obvodu několika u-piny. Položte rohož na předem připravený podklad a postupně ji upevňujte kovovými u-piny ve vzdálenosti cca 350 mm od sebe. Použijte 4-5 ks příchytek na m2. Při pokládce dejte pozor, aby byla rohož dostatečně vypnutá. Při instalaci více rolí položte další roli k upevnění tak, aby se role navzájem nepřekrývaly. Rohož může být používaná okamžitě po ukotvení. Je však třeba si uvědomit, že pokud nebude rohož dostatečně prorostena trávou, může být snížena trakce při dešti nebo námraze. Prorůstající tráva je prováděna běžným způsobem. Jen výška sečení by měla být nastavena na vyšší výšku při prvních 2-3 sečeních.
Pro použití pro nově osévanou plochu nejdříve vyrovnejte povrch, na který budete pokládat rohož. Podklad by měl být rovný a pevný. Na připravenou plochu je možné provést výsev travního semene před nebo po instalaci rohože. Dále pokračujte s pokládkou jako v případě pokládky na již zatravněnou plochu.

Kotvící úchyty pro zatravňovací rohože nejsou součástí dodávky rohože. Tyto úchyty můžete objednat na samostatné kartě zde.

Prodej zatravňovacích rohoží GP Flex je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rohož zatravňovací GP Flex, Tenax naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!