www.ferospoj.cz :: Řezačka obkladů profesionální, FORTUM (04.05.2024 - 11:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Řezačka obkladů profesionální, FORTUM

Řezačka obkladů profesionální, FORTUM

Profi řezačka obkladů je určena pro řezání obkladů o maximální délce 800, 1000 nebo 1 200 mm a tloušťce 18 mm. Jedná se o kompaktní řezačku s rychle rozložitelnou základnou. Nastavitelné hlavové uložení obsahuje celkem 25 ložisek, která umožňují nekompromisně přesný a lehký posuv během řezání. Řezačka obsahuje 2 pojezdová kolečka pro snadnější manipulaci, dvojici pravítek dlouhých 41 nebo 51 cm na boční části základny a pumpovací nádobku na olej určený k promazání. K řezačce je možnost dokoupení náhradních řezacích koleček a instalace přídavného laseru.

Ruční nářadí FORTUM je určeno pro průmyslové a profi použití. Jedná se o nářadí s velmi vysokou kvalitou.

Prodej řezaček obkladů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Řezačka obkladů profesionální, FORTUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!