www.ferospoj.cz :: Regálový systém dílna (nosná konzola s 2 drážkami, držák police s 2 drážkami, spojka) (20.04.2024 - 05:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Regálový systém dílna (nosná konzola s 2 drážkami, držák police s 2 drážkami, spojka)

Regálový systém na zeď se zdvojenou nosnou konzolí (2 drážky) a se zdvojeným držákem polic. Díky zdvojení je konstrukce stabilnejší a policový regál je vhodný i pro vyšší zátěže. Jedná se o variabilní systém, který si díky jednotlivým prvkům snadno přizpůsobíte přímo Vaší dispozici.

Námi nabízený regálový systém je vhodným řešením pro firemní i domácí dílnu, garáž, sklad - ale i interiér. Nosné konzole lze upevnit s pomocí optimálně zvolených kotevních prvků na zeď z jakéhokoliv materiálu.

V nástěnném regálu můžete skladovat nejrůznější věcí, od zahradních potřeb přes dílenské nářadí až po pneu, barvy či jiný dílenský materiál. Využití nástěnného regálového systému může být např. následující:

  • regál do garáže
  • regál do dílny
  • regál do sklepa
  • regál do spíže
  • regál do špajzu
  • regál do skladu
  • regál do šatny
  • regál do dodávky
  • regál na pneumatiky
  • regál nad pračku
  • regál nad WC

 

Pokud hledáte levné regály s univerzálním použitím, pak je tento produkt přímo pro vás.
Jeden držák má únosnost cca 60 kg. O skutečné únosnosti regálu jako systému však rozhodují zejména použité kotevní prvky, způsob nakotvení, respektive materiál zdi, do kterého je regál nakotven. Vzdálenost nosných konzol je nutné přizpůsobit s ohledem na charakter / váhu skladovaných věcí, obecně platí, že by neměla přesáhnout 1 m. Pokud budete nakupovat do systému koše, vzdálenost konzol je určena cca na 0,6 m.
Drážky na upevnění držáku police se v nosné konzole kontinuálně opakují po celé její délce, takže rozestup polic (jejich výšku) si můžete opět přizpůsobit dle rozměrů skladovaných předmětů. Otvory pro kotvení (pro průměr max. 5 mm) se opakují cca po 25 cm. 

LEGENDA k výše uvedeným systémovým prvkům produktu:

regálový systém do dílny

WLD - dvojitě perforovaná nosná konzole z plechu o síle 2 mm, tvar U, výška 12 mm, šířka 26 mm, otvory pro připevnění o průměru 5 mm

WSD - držák police z plechu o síle 1,5 mm

WDO - průběžná spojka držáku s policí (pouze pro stabilizaci police, není nutnou součástí systému)

WKA / WRM - koše pro regálový systém, včetně rámů pro výsuv. Koše nelze použít přímo do systému bez rámu.

Pořiďte si levné regály do garáže - i nejlevnější regály mohou výborně posloužit.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Regálový systém dílna (nosná konzola s 2 drážkami, držák police s 2 drážkami, spojka) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!