www.ferospoj.cz :: Redukce z IBC nádrže na trubku - koleno (15.05.2024 - 14:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Redukce z IBC nádrže na trubku - koleno

Redukce z IBC nádrže na trubku - koleno

Redukce z IBC nádrže na trubku - koleno je určená pro propojení více IBC nádrží nebo pro odvedení vody trubkou s průměrem 32 mm. Určeno pro nádrže s rozměrem závitu 60 mm - hrubý závit (DN50). Pokud máte jiný závit, použijte redukci. Materiál je zdravotně nezávadný, 100% těsní a je vhodný i k zakopání do země. T-kus lze sestavit i rozebrat bez lepení a řezání. Obsahuje integrované těsnění.

Podívejte se také na naši kompletní nabídku příslušenství pro IBC nádrže. Před nákupem příslušenství doporučujeme přečíst si náš článek Jak správně změřit závit IBC nádrže pro vodu, protože správné určení závitu na IBC nádrži pro vodu je klíčové pro správný výběr příslušenství.

Prodej redukcí je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Redukce z IBC nádrže na trubku - koleno naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!