www.ferospoj.cz :: Redukce FIXED LINK pro připojení sluchátek z USB-C na 3,5mm jack s DAC chipem (29.04.2024 - 21:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Redukce FIXED LINK pro připojení sluchátek z USB-C na 3,5mm jack s DAC chipem

Redukce FIXED LINK vám umožní připojit k vašemu modernímu zařízení pouze s USB-C konektorem klasická kabelová sluchátka. Vyřešíte tak problém, jestli váš smartphone nemá 3,5 mm konektor. Vaše spektrum se tak při výběru nových sluchátek daleko zvětší. Nebudete se muset omezovat jen na ty s USB-C konektorem, ale můžete vybírat z široké nabídky sluchátek s 3,5mm jack konektorem. Díky vestavěnému DAC chipu je redukce určena i pro telefony, které daný digitálně analogový převodník nemají zabudovaný. Redukce nijak neomezuje používání dálkového ovládání a mikrofonu na kabelu sluchátek.

Prodej redukcí FIXED LINK je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Redukce FIXED LINK pro připojení sluchátek z USB-C na 3,5mm jack s DAC chipem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!