www.ferospoj.cz :: Rašple úsečová, EXTOL PREMIUM (27.04.2024 - 15:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rašple úsečová, EXTOL PREMIUM

Rašple úsečová, EXTOL PREMIUM

Rašple se střední hrubostí (sek 2) jsou vhodné pro běžné potřeby pilování v domácnostech, zámečnických dílnách i ve výrobách. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná a potažená měkčenou TPR pryží. V rukojeti se nachází otvor určený pro zavěšení. Zuby rašplí na činných plochách jsou umístěny tak, aby usnadnily rovnoměrný úběr materiálu na opracovávané ploše. Délka 250 mm.

Nářadí značky EXTOL PREMIUM je vhodné pro domácí i profesionální použití. V naší nabídce naleznete i další ruční nářadí této značky.

Prodej rašplí je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rašple úsečová, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!