www.ferospoj.cz :: Rašple na dřevo půlkulatá, Topex (29.03.2024 - 12:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rašple na dřevo půlkulatá, Topex

Rašple na dřevo půlkulatá, Topex je vyrobena z vysoce kvalitní oceli T12. Díky půlkulatému provedení s délkou 200 mm a tloušťkou 2 mm se dostanete i na hůře dostupná místa. Pilník je vhodný na hrubší opracování dřeva a dalších materiálů. Ergonomická dvousložková rukojeť poskytuje navíc pohodlí a bezpečnost při práci. Rašple je vhodná pro profesionály, ale i kutily do domácí dílny (např. tesařské a truhlářské projekty).

Prodej rašplí na dřevo, Topex je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídkuzpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rašple na dřevo půlkulatá, Topex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!