www.ferospoj.cz :: Rám plotový, vypletený žebírkovým pletivem pozinkovaným (29.03.2024 - 14:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rám plotový, vypletený žebírkovým pletivem pozinkovaným

Rám plotový, vypletený žebírkovým pletivem

Plotový rám vypletený pozinkovaným žebírkovým pletivem, vnější rám je natřen základovou barvou. Plotový rám je tak ochráněn proti korozi. Rám je vyroben z ocelové trubky o průměru 14 nebo 16 mm (u větších rozměrů) a vypleten čtyřhranným pletivem s průměrem drátu od 2,1 mm do 6,1 mm. Rozměry ok 30x30, 45x45 nebo 50x50 mm.

Použití plotových rámů

Plotové rámy jsou vhodné pro stavbu plotu v okolí sportovišť či při oplocování různých objektů typu školka, dětské hřiště apod. Ještě v nedávné době se plotové rámy také často používaly při stavbě plotu u rodinného domu. Máte-li u svého domu starší oplocení z plotových rámů a některé dílce již dosluhují, můžete při rekonstrukci plotu využít námi prodávané rámy se standardním rozměrem.

Rozměrové varianty plotových rámů naleznete výše. Pokud Vám žádný z nabízených rozměrů nevyhovuje, vyrobíme pro Vás plotový rám s atypickými rozměry. Napiště nám prosím email s požadovanými rozměry na poptavky@obchodprodilnu.cz. V co nejkratším termínu Vám pošleme cenovou nabídku.

zásoby plotových rámů v našem skladě

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rám plotový, vypletený žebírkovým pletivem pozinkovaným naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!