www.ferospoj.cz :: Puzzle Krtek a orel 24 dílků (02.05.2024 - 01:43)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Puzzle Krtek a orel 24 dílků

Puzzle Krtek a orel

Zažijte nesrovnatelnou zábavu při skládání kvalitního puzzle s motivem Krtka od společnosti Dino. Jedinečné dílky puzzle do sebe perfektně zapadají. Během skládání si ratolesti procvičí šikovnost prstů, natrénují trpělivost a soustředění a probudí svou představivost. Celkový rozměr složeného puzzle činí cca 26 x 18 cm. Celkový počet dílků, ze kterých stavíte je 24. Velikost krabičky je 28 x 19 x 4 cm. Puzzle je určené pro děti od 4 let. U mladších dětí hrozí nebezpečí udušení. Všechny části jsou tvořeny z pevné a odolné lepenky, která je zcela zdravotně nezávadná, a to i v případě pozření.

Prodej puzzlů Krtek je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Puzzle Krtek a orel 24 dílků naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!