www.ferospoj.cz :: Puzzle - Animované městečko v pohybu, 49 dílků (15.05.2024 - 02:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Puzzle - Animované městečko v pohybu, 49 dílků

Puzzle – Animované městečko v pohybu -  jedná se o skvělé zpracování animovaného mestěčka ve formě této stolní hry. Sestavte s dětmi toto nádherné puzzle městečka s vysokými domy, dále pak muzeem a v neposlední řadě jeřábem. Po sestavení si můžete panorama města prohlédnout pomocí speciální magnetické karty, která po přiložení na puzzle vytváří animované efekty, pohyb na obrázku. 

Značka HAPE reprezentuje novou generaci ekologických hraček. Ty jsou navrhovány tak, aby se líbily dětem a zároveň byly šetrné k životnímu prostředí. Každá dřevěná hračka Hape je vyráběna kombinací vysoce kvalitních materiálů, unikátního designu, nápadů v oblasti vzdělávání dětí a ekologického přístupu k životu. V souladu s touto ideou se společnost snaží neustále zdokonalovat své výrobky a stanovovat si nové a nové cíle. Výsledkem je, že se Hape během posledních dvou desetiletí etablovalo jako jeden z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších výrobců dřevěných hraček současnosti. Dřevěné hračky splňují všechny mezinárodní bezpečnostní standardy.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Puzzle - Animované městečko v pohybu, 49 dílků naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!