www.ferospoj.cz :: Psací pero 3v1 se stylusem pro dotykové displeje a stojánkem FIXED Pen (27.04.2024 - 04:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Psací pero 3v1 se stylusem pro dotykové displeje a stojánkem FIXED Pen

FIXED Pen 3v1 představuje hned tři praktické pomocníky v jednom provedení. Jako stylus slouží pro pohodlné ovládání všech kapacitních displejů a výrazně zlepší práci a psaní na smartphonu či tabletu. Gumová špička je šetrná k displeji a navíc nebudete muset řešit neustálé šmouhy a otisky prstů. Jediným zmáčknutím stylus proměníte v klasické psací pero, které budete mít vždy po ruce. FIXED Pen může navíc sloužit i jako stabilní základna pro vaše zařízení a plní tak funkci praktického stojánku. Můžete tak pohodlně sledovat filmy, brouzdat po internetu, nebo si vyřídit videohovor. 

Prodej FIXED pera 3v1 je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Psací pero 3v1 se stylusem pro dotykové displeje a stojánkem FIXED Pen naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!