www.ferospoj.cz :: Provazec vyplňovací tmelařský, Den Braven (28.04.2024 - 16:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Provazec vyplňovací tmelařský, Den Braven

Vyplňovací provazec tmelařský, den braven

Vyplňovací provazec je materiál, který vytváří vhodné rozměry těsněné spáry v napojovacích a pohybových spárách, a tím šetří množství použitého tmelu. Vymezuje požadovanou hloubku spáry a zamezuje tomu, aby tmelová vrstva přilnula ke třetí straně spáry. Vyplňovací provazec je vyroben na bázi polyethylenu. Jedná se o polyetylenové kruhové šňůry s uzavřenými buňkami, které jsou pružné, odolné proti stárnutí a nenasákají vodu. Vyplňovací provazec je snadno opracovatelný a nemá vliv na životní prostředí.
Provedení je v šedé barvě.

Kde je vhodné použití polyetylenového provazce?

Použití vyplňovacího provazce je vhodné jak do interiéru, tak do exteriéru. Je vhodný pro vymezení hloubky průběžných, napojovacích i dilatačních spár. Je určený také pro spáry, které jsou  zatěžované mechanicky nebo tlakem vody. Použití však není vhodné pro spáry, které jsou vodou zatížené dlouhodobě a pro spáry podlahové či spáry přicházející do kontaktu s chemickými látkami.
Podklad před použitím vyplňovacího provazce musí být suchý, čistý, pevný, zbavený prahu, mastnoty a jiných nečistot.

Jak zvolit správný průměr polyetylenového provazce?

Vyplňovací provazec je vyráběn v několika průměrech.
Průřez plného vyplňovacího provazce (bez středové dutiny) by měl být oproti tmelené spáře větší o 25 %. Průřez dutého vyplňovacího provazce (se středovou dutinu) by oproti tmelené spáře měl být větší o 50 %.

Po aplikaci polyethylenového provazce spáru zatmelíme. Finální vzhled spár můžete dokončit pomocí sady silikonových stěrek, Topex.

Prodej vyplňovacího provazce (hobby balení) je realizován po celých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Provazec vyplňovací tmelařský, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!