www.ferospoj.cz :: Protiskluzová silikonová podložka CellularLine (24.04.2024 - 23:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Protiskluzová silikonová podložka CellularLine

Protiskluzová podložka CellularLine udrží Váš telefon, brýle či jiné drobnosti bezpečně na místě pří jízdě autem. Vysoce přilnavý povrch zafixuje jak samotnou podložku na palubní desce automobilu, tak i věci na ní položené. Může nahradit držáky telefonu ve ventilačních mřížkách či na čelním skle. Podložka černé barvy o velikosti 14,3 x 8 cm je dodávána v ochraném blistru. Užijte si pohodlnou a bezpečnou jízdu bez hledání zapadlých věcí pod sedačkou.

Prodej protiskluzových podložek CellularLine je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Protiskluzová silikonová podložka CellularLine naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!