www.ferospoj.cz :: Prostrkávadlo Autobus Mickey (01.05.2024 - 23:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Prostrkávadlo Autobus Mickey

Zábava s vkládacím autíčkem s motivem Mickey Mouse. Díky CLEMMY kostkám může dítě stavět své první komíny a stavby. Vkládání různých tvarů podporuje rozvoj jemné motoriky a dítě se učí poznávat geometrické tvary a barvy. Hra s kostkami rozvíjí senzorické vnímání, manuální dovednosti a prostorové vnímání.

Plastový box ve tvaru autíčka s potiskem Mickey Mouse, který je součástí výrobku, je praktický pro uskladnění kostek a jeho víko s otvory zároveň umožňuje dětem trénovat logiku a jemnou motoriku při vkládání tvarů do příslušných otvorů.

Italská společnost Clementoni se už od svého založení v roce 1963 zaměřuje na vzdělávací hry a přibližuje dětem svět přírodních věd a technologií. Pro ty nejmenší vyrábí interaktivní stolečky, puzzle či hrací kostky, a pomáhá tak s rozvojem motoriky i fantazie. Hračky tak zábavnou formou učí děti rozpoznávat první tvary, barvy, číslice nebo písmena. Školáci se pak mohou vrhnout do experimentování ve vlastní dětské laboratoři nebo si hrát s robotem, který je seznámí kupříkladu se základy programování.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Prostrkávadlo Autobus Mickey naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!