www.ferospoj.cz :: Prostředek spojovací LB 10, Lanex (01.05.2024 - 22:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Prostředek spojovací LB 10, Lanex

Prostředek spojovací LB 10, Lanex

Jedná se o univerzální bezpečnostní lano se seřizovačem. PA lano splétané s průměrem 12 mm. Šité oko s očnicí na jednom konci lana – možnost zašití volitelných karabin. Používá se jako součást systému osobního zajíštění proti pádu (např. s tlumičem pádu) nebo jako doplněk k zachycovacímu postoji či pracovnímu polohovacímu pásu, kdy má funkci pracovního polohovacího prostředku. Návod k použití naleznete v dokumentech ke stažení, viz výše Dále u nás naleznete zachycovače pádu a další pracovní ochranné pomůcky, pracovní oblečení a boty, které se Vám může hodit při práci s nářadím.

Prodej spojovacích prostředků LB 10, Lanex je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Prostředek spojovací LB 10, Lanex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!