www.ferospoj.cz :: Projasňovač bazénový ultra (19.03.2024 - 06:40)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Projasňovač bazénový ultra

Bazénový projasňovač Ultra je přípravek zlepšující kvalitu a čistotu bazénové vody. Tento bazénový projasňovač zaručuje průzračnou a jiskřivě čistou vodu díky odstraňování zákalů a nečistot a zvyšuje účinnost filtrace. Po použití bazénového projasňovače Ultra se mikročástice zakalení a nečistot pohybující se volně ve vodě spojí do jemných vloček, které lze velmi snadno odfiltrovat nebo odsát bazénovým vysavačem.
Bazénový projasňovač Ultra se v potřebné dávce přilévá do sběrače (skimmeru) nebo se rovnoměrně rozlije po hladině bazénu při zapnutém filtračním zařízení a nechá se působit několik hodin, aby došlo k dokonalému rozmíchání přípravku. Poté se několik hodin nechá odstát při vypnuté filtraci, aby došlo k vysrážení nečistot.

Prodej bazénového projasňovače Ultra je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Projasňovač bazénový ultra naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!