www.ferospoj.cz :: Profil U s okapničkou, eloxovaný, GUTTAPROFIL ALU U (26.04.2024 - 16:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Profil U s okapničkou, eloxovaný, GUTTAPROFIL ALU U

Poznámka: Vážení zákazníci, berte prosím na vědomí. Objednávky obsahující lišty delší než 3 m mohou být dodány pouze s odpovídajícími deskami.

Eloxovaná hliníková lišta s okapničkou určená k ukončování. Díky eloxované povrchové úpravě je chráněn samotný hliník, který nepodléhá oxidaci - dlouhá životnost hliníku. Materiál je chráněn proti UV záření. Okapnička je prvek, který pomáhá odvádět vodu ze střechy aniž by ta voda kapala někam kam nemá. Lišta se používá na ukončování polykarbonátových dutinkových desek. Na výběr máte mnohé varianty lišt - z délek můžete vybírat od 2130 až do 6400 mm a ze šířek od 6 do 16 mm. V balení naleznete jen 1 kus lišty. Na produkt se vztahuje 2 roky záruka.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej eloxovaných profilů U s okapničkou je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím na e-mailové adrese poptavky@obchodprodilnu.cz. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Profil U s okapničkou, eloxovaný, GUTTAPROFIL ALU U naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!