www.ferospoj.cz :: Prkénko servírovací (04.05.2024 - 18:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Prkénko servírovací

Dřevěné servírovací prkénko je nejlepší volba pro krájení, řezání či porcování. Je vyrobeno z bukového dřeva, které je chuťově neutrální, tvrdé a odolné. Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěném prkénku je šetrnější k nožům, dřevo netupí jejich ostří.

Servírovací a krájecí prkénko má po obvodu praktickou drážku, která zabraňuje stékání šťávy z podávaných jídel nebo krájených surovin. Při přípravě si tak nezašpiníte kuchyňskou linku.

Aby vám dřevěné prkénko vydrželo co nejdéle, nemyjte jej v myčce ani nečistěte saponáty. Při správné péči budete mít dřevěné prkénko v perfektním stavu i bez použití chemie. Stačí, když ho po každém použití opláchnete a necháte oschnout, krájecí desku můžete také vyčistit citronovou šťávou nebo octem. Dobré je dřevěné prkénko čas od času naolejovat rostlinným nebo minerálním olejem, aby dřevo nepřesychalo.

TIP: Před krájením krvavého masa můžete dřevěné prkénko namočit. Krev a šťáva z masa se nebudou do dřeva tak snadno vsakovat.

Hlavní přednosti:

  • kvalitní dřevěné servírovací prkénko
  • praktická drážka zabraňuje stékání šťávy z podávaných pokrmů
  • chuťově neutrální bukové dřevo
  • přírodní materiál šetrný k ostří nožů
  • vyrobeno v ČR

Prodej servírovacích prkének je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Prkénko servírovací naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!