www.ferospoj.cz :: Přístřešek na auto plachtový, ShelterLogic (19.04.2024 - 13:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Přístřešek na auto plachtový, ShelterLogic

Plachtový přístřešek na auto

Velice kvalitní a pevný plachtový přístřešek na auto od amerického výrobce. Přístřešek můžete využít k uskladnění zahrádkářských, sportovních, bazénových, grilovacích, campingových, motoristických potřeb, přístřešky větších rozměrů vytvoří kryté garážové stání pro Váš automobil. Robustní a odolná konstrukce je vyrobena z ocelových trubek o průměru 35 mm opatřených prémiovou antikorozní úpravou. Patentovaný spojovací systém SHELTERLOCK® 3x STEEL STABILIZERS zvyšuje odolnost konstrukce. Pevná plachta je vyrobena z třívrstvého tkaného polyethylenu - hmotnost 213 g/m² odolného proti protržení. Plachty se vyznačují vysokou pevností, jsou teplotně stabilní. Samozřejmostí je UV ochrana, kterou je plachta opatřena z obou stran, materiál obsahuje UV blokátory zamezující blednutí plachty. Plachta je ke konstrukci připevněna pomocí upínacích ráčen. Vstupní otvor je uzavíratelný zipem. Součástí balení je kotvicí sada (4 kotvy do země o délce 38,1 cm). V naší nabídce naleznete i náhradní plachtu pro Váš přístřešek. Náhradní plachta prodlouží životnost přístřešku. Po opotřebování plachty původní stačí jen zakoupit novou plachtu a můžete přístřešek využívat dále. Také máte na výběr hned z několika rozměrů či tvarů střechy.

Životnost plachty ShelterLogic

Životnost plachty Shelterlogic bývá ve střední Evropě obvykle cca 4–5 let, může však být i výrazně delší, ale i výrazně kratší. Vždy nejvíce záleží na vnějších vlivech v místě instalace, jako jsou intenzita slunečního záření (ve velmi slunných oblastech je životnost plachty poněkud kratší než v oblastech s malým nebo průměrným množstvím slunečního svitu), místní povětrnostní podmínky (především rychlost větru), úroveň znečištění ovzduší (exhalace z aut, spaloven, vliv zemědělských a průmyslových objektů, množství prachu ve vzduchu, všeobecná úroveň kyselosti dešťů v dané oblasti, apod.). Všechny tyto negativní vnější vlivy mohou životnost polyethylenové plachty zásadním způsobem zkrátit. Údaje o životnosti platí samozřejmě pouze za předpokladu, že plachta je na přístřešek (garáž) připevněna v souladu s montážním návodem.

Montáž a umístění výrobku

K montáži budete potřebovat tyto pomůcky: ochranné brýle, štafle, provázek, svinovací metr, nastavitelný klíč na dotažení matic, klíč 11 mm nebo ráčnu.
Montáž plachtového přístřešku na auto vám zabere přibližně 2–3 hodiny. K montáži jsou vyžadovány alespoň 3 osoby. Nejprve se sešroubuje celá ocelová konstrukce, kterou je poté potřeba podle návodu připevnit k zemi pomocí kotvicí sady. Na smontovanou ocelovou konstrukci připevníte plachtu. Krycí plachtu je možné z přístřešku kdykoli rychle odejmout a uschovat ji, abyste předešli jejímu poškození např. při špatném počasí. Podrobný návod, jak plachtový přístřešek na auto smontovat, najdete v přiloženém dokumentu.

Z bezpečnostních důvodů přístřešek postavte na místo, které je dostatečně vzdáleno od elektrického vedení, a zároveň v takové vzdálenosti od okolních budov, abyste předešli poničení přístřešku vlivem sesunu sněhu či pádu předmětů ze střechy na plachtový přístřešek.

Upozornění:
  • výrobek dodáváme v rozloženém stavu
  • produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení
  • tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití

Prodej plachtových přístřešků na auto je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Přístřešek na auto plachtový, ShelterLogic naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!