www.ferospoj.cz :: Přístřešek na auto kovový, ARROW carport (08.05.2024 - 06:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Přístřešek na auto kovový, ARROW carport

Přístřešek na auto kovový, ARROW carport

Bytelný kovový přístřešek pro auto / carport v americkém stylu. Tento přístřešek skvěle poslouží jako garážové stání pro Váš automobil. Přístřešek můžete využít i na uskladnění zahradního traktůrku, lodi, popřípadě poslouží i jako přístřešek nad zahradní posezení. Robustní a odolná konstrukce je ze čtyřhranných ocelových trubek o straně 5,1 cm opatřených vypalovanou práškovou černou barvou. Střecha je vyrobena z pozinkovaného profilovaného plechu. Montáž přístřešku je nutno provádět na rovném zpevněném podkladu (nejlépe beton, dlaždice, apod.).

Upozornění:
  • výrobek dodáváme v rozloženém stavu
  • pozor - patky sloupů je nutné přišroubovat k pevnému základu
  • produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení
  • tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití

Prodej přístřešků na auto je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Přístřešek na auto kovový, ARROW carport naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!